در این آموزش نحوه قرار دادن پسورد روی فایل ها و پوشه ها در هاست سی پنل آموزش داده می شود. با قابلیت Directory Privacy می توانید مثلا روی پوشه admin سایت و یا پوشه wp-admin وردپرس مربوط به مدیریت سایت وردپرسی خود جهت افزایش امنیت، رمز عبور قرار دهید و یا منابعی روی سایت خود داشته باشید ولی نخواهید در دسترس همه کاربران اینترنتی قرار گیرد.

گذاشتن رمز عبور روی پوشه ها در cPanel

برای این منظور به صورت زیر عمل نمایید

1- وارد سی پنل شوید و مطابق تصویر زیر از قسمت FILES روی File Manager کلیک کنید.

 

فایل منیجر سی پنل

 

2- پس از ورود به File Manager روی پوشه‌ ای که می خواهید پسورد قرار دهید کلیک راست کنید و گزینه Password Protect را انتخاب کنید. مانند تصویر زیر

(طبق مثال زیر ما روی پوشه ورود کنترل پنل مدیریت وردپرس wp-admin پسورد قرار می دهیم)

 

Password Protect 

 

3- در صفحه باز شده مطابق تصویر زیر

گزینه Password protect this directory را علامت بزنید

در فیلد Enter a name for the protected directory یک نام وارد کنید مثلا admin

روی دکمه Save کلیک کنید

 

قرار دادن پسورد روی پوشه

 

سپس پیغام موفق بودن مانند عکس زیر نمایش داده می شود و روی Go Back کلیک کنید.

 

گذاشتن رمز عبور روی پوشه

 

پس از بازگشت به صفحه قبل این بار در قسمت Create User فیلد های مشخص شده را مانند تصویر و توضیحات زیر تکمیل کنید

 

 Username: یک نام کاربری وارد نمایید مثلا iwuser

New Passwor: یک پسورد قوی وارد کنید

Confirm Password: پسورد انتخاب را در اینجا تکرار کنید

(می توانید با کلیک روی Password Generator یک پسورد قوی انتخاب کنید)

در آخر روی دکمه Save کلیک کنید

 

ایجاد یوزر Directory پسورد

 

سپس پیغام موفق بودن ایجاد یوزر مانند تصویر زیر نمایش داده می شود و روی Go Back کلیک کنید.

 

ایجاد یوزر Directory Privacy

 

یوزر ایجاد شده در قسمت Authorized Users قابل مشاهده می باشد.

با انجام این موارد شما موفق شده اید روی پوشه موردنظر پسورد قرار دهید و از این پس هنگام بارگذاری پوشه مربوطه در مرورگر نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد می باشد.

 

حذف پسورد از روی پوشه

برای حذف پسورد از روی یک پوشه در cPanel مجددا مراحل 1 و 2 این آموزش را طی کنید.

در صفحه باز شده در زیر Security Settings تیک گزینه Password protect this directory را بردارید.

بر روی Save کلیک کنید.

همچنین در قسمت Authorized Users می توانید یوزر ایجاد شده را انتخاب و روی دکمه Delete User کلیک نمایید.